Tuesday, January 26, 2010

KETON STICKS

Jadual Keputusan Keto Sticks

Jika keputusan (perubahan warna) menunjukkan:
(Rujuk Jadual Keputusan Keto Sticks )

Putih (Negative) - Menunjukkan anda bukan di peringkat ketosis iaitu anda masih mengambil terlalu banyak karbohidrat dalam diet harian anda.

Merah sangat muda (Trace) - Anda dalam keadaan ketosis iaitu pembakaran lemak kepada tenaga sedang berlaku. Walaubagaimanapun anda masih belum di tahap yang ideal.

Merah muda (Small) - Ini adalah bacaan ideal di mana anda dalam keadaan ketosis dan corak pengambilan karbohidrat / pemakanan anda adalah betul.

Ungu muda (Moderate) - Anda dalam keadaan ketosis yang agak tinggi. Kemungkinan besar badan anda memerlukan lebih air.

Maroon / Ungu (Large) - Ketosis terlalu tinggi dan tubuh anda amat memerlukan air dan anda perlu mengambil karbohidrat dalam diet anda.

KETO STICKS

Slim Diet II adalah satu program/pelan diet yang berasaskan kepada Ketosis iaitu proses semulajadi pembakaran lemak kepada tenaga. Oleh itu, tahap pembakaran lemak kepada protein boleh diukur dengan menggunakan Keto Sticks (contoh seperti dalam gambar di atas). Masa terbaik untuk melakukan pemeriksaan adalah pada hari ke-3 hingga hari ke-7 anda mula mengambil SDII.

Caranya: lakukan ujian ke atas air kencing anda sebaik-baiknya di awal pagi sebelum makan/minum apa-apa. Celupkan Keto Sticks ke dalam air kencing selama 1 - 2 saat. Pastikan bahagian depan Keto Sticks yang terdapat kertas ujian tercelup ke dalam air kencing sepenuhnya. Bandingkan keputusan ujian dengan jadual keputusan Keto Sticks.


DI MANA ANDA BOLEH DAPATKAN KETO STICKS?

Dengan membeli setin SDII (RM144 atau RM108 apabila anda menjadi ahli), kami akan membekalkan anda dengan sekeping keto sticks dengan percuma!

Oleh itu, anda boleh memeriksa keadaan ketosis badan anda setelah pengambilan SDII seawal mungkin (sebaik-baiknya 3 hari selepas mula mengambil SDII)!

Sekiranya anda ingin / perlukan bekalan Keto Sticks yang lebih banyak, anda boleh mendapatkan bekalan Keto Sticks daripada kami dengan hanya RM27 untuk 50 keping Keto Sticks.

BEGITU MUDAH UNTUK MENGETAHUI BETAPA BERKESANNYA SDII!


0 Comments:

Post a Comment